Aftrap campagne Lang zult u wonen op Scheveningen

150 150 admin

Vrijdag 1 september 2017 start Lang zult u wonen met een bewustwordingscampagne op Scheveningen. Met de campagne wil de gemeente Den Haag samen met Welzijn Scheveningen inwoners informeren over de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en prettig thuis te blijven wonen.

Aftrap op Goed voor Elkaar-festival
De aftrap van de campagne is vrijdag 1 september tijdens het Goed voor Elkaar-festival op het Radio Hollandplein in Scheveningen. Tijdens dit festival is er voor inwoners alles te vinden op het gebied van zorg en ondersteuning. Namens Lang zult u wonen is bouwkundig adviseur Hans Engelbertink aanwezig. Hij geeft woningbezitters en huurders praktische tips en adviezen om het huis veiliger maar vooral ook comfortabeler te maken.

Van algemene tips tot persoonlijk advies
Inwoners van Scheveningen kunnen na de aftrap op het Goed voor Elkaar-festival terecht bij Welzijn Scheveningen voor persoonlijk advies. De medewerkers van Welzijn Scheveningen zijn door Lang zult u wonen getraind om adviezen en tips te geven voor aanpassingen in en om het huis. Wie hulp nodig heeft bij het vinden van een passende woning, wordt doorverwezen naar de doorstroommakelaar van de gemeente Den Haag.

Meer informatie over de bewustwordingscampagne Lang zult u wonen op Scheveningen vindt u op de gemeentepagina Scheveningen.

Opening Goed voor Elkaar-festival

Opening campagne LZUW Scheveningen

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy