Altijd in beweging: onze tentoonstelling

1024 845 admin

In stadhuizen, evenementenhallen en andere ruimten op tientallen locaties kris-kras door de provincie: de reizende tentoonstelling van Lang zult u wonen is al op veel plaatsen te zien geweest. Duizenden Overijsselaars en ook velen van daarbuiten hebben er zich al laten informeren, zelf producten ‘uitgeprobeerd’ en vragen gesteld over hoe ze hun huis kunnen aanpassen om er langer, veiliger en comfortabeler te kunnen wonen.

“Altijd een feestje …”
Hans Engelbertink, de bouwkundig adviseur van Lang zult u wonen, is vaak begeleider en eerste aanspreekpunt op de tentoonstelling. Ook na de tigste keer gaat hij nog steeds met plezier op pad: “Het contact met de bezoekers met altijd weer verrassende vragen, dat maakt het voor mij altijd weer een feestje.”

Kom meteen even kijken
Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de tentoonstelling te bezoeken? De kans is groot dat deze op korte of wat langere termijn ook een keer bij u in de buurt neerstrijkt. Tot die tijd kunt u hier alvast een voorproefje op uw bezoek nemen.

Zeer gewaardeerde hulp van bedrijven
Hans Engelbertink: “Wat we zeker niet onder stoelen of banken moeten steken is de ondersteuning van bedrijven bij het opzetten en inrichten van de tentoonstelling. Mede door hun inbreng is de tentoonstelling zo’n succes geworden. Die bedrijven zouden we best eens in het zonnetje mogen zetten.” Bij dezen: Lang zult u wonen dankt de volgende bedrijven voor hun bijdrage aan onze reizende tentoonstelling, in alfabetische volgorde:
Baderie Hengelo 
Bribus keukens 
Domicare Woningaanpassingen 
Ezendam Installatietechniek 
Hegeman VNO Bouw 
Knoef 
Klein Poelhuis/Scheurink 
Medical Care Solutions 
PAM galerij en balkonverhoging 
StaVeilig antislipvloeren 
Sphinx sanitair 
Keramag 
Aannemingsbedrijf Weijermars

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy