Brandweer Twente organiseert: ‘Brandende zaken’

150 150 admin

Brandweer Twente presenteert i.s.m. Theaterzaken

 “Brandende Zaken”

Een informatieve en zeer vermakelijke bijeenkomst over brandveiligheid.

De maand oktober staat in het teken van de Nationale Brandpreventieweken. Hoe (brand)veilig woont u? Heeft u bijvoorbeeld werkende rookmelders in huis? En heeft u nagedacht over een vluchtplan? Doelgroep zijn de zelfstandig thuiswonende senioren (65+). Brand is iets waaraan we liever niet denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig kunt u met een paar simpele maatregelen brand voorkomen. Of als het toch mis gaat, de schade beperken. Voorkomen, melden en vluchten. Heeft u daarover nagedacht? Tips over een (brand)veilige woonomgeving kunt u vinden op onze website: brandweertwente.nl.

Op 16, 29 en 30 oktober organiseert Brandweer Twente samen met de dames van Theaterzaken drie bijeenkomsten (Denekamp, Holten en Borne) om het (brand)veiligheidsbewustzijn te vergroten. Aan de hand van speciale gasten, humoristische sketches en verrassende filmpjes gaan we met u het gesprek aan over brandveiligheid. Wij nodigen u graag uit om uw ervaringen met ons te delen en vooral te genieten van een informatieve maar ook gezellige en humoristische bijeenkomst! De toegang is gratis, maar vol = vol. Meld u vanaf 16 september a.s. aan via onze website: brandweertwente.nl/theatervoorstelling.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy