Complete tv-serie op 2 dvd’s, samen voor slechts € 9,95!

372 392 admin

De tv-serie Lang zult u wonen op TV Oost trok eind 2013 en begin 2014 vele duizenden kijkers. Wekelijks kon u de vorderingen van de verbouwingen bij de families Stoker en Vogel volgen, van eerste plannen tot en met feesttaart bij oplevering. Ook het onderdeel ‘Binnenkijken bij …’, waarbij bewoners in hun aangepaste huis werden bezocht, bleek erg populair. Daarnaast geeft de serie ook op andere manieren veel informatie over het veiliger en comfortabeler van uw huis. U krijgt tips en adviezen van deskundigen, er worden showrooms bezocht, studenten presenteren hun frisse ideeën en ga zo maar door.

Voor uzelf of als leuk cadeau?
Heeft u afleveringen van de serie gemist? Of wilt u alles nog eens in alle rust bekijken? Dat kan nu heel gemakkelijk, want de complete serie is sinds kort verkrijgbaar op dvd. Of beter gezegd op 2 dvd’s, met 4 afleveringen per dvd. Beide dvd’s samen kosten slechts € 9,95 (inclusief verzendkosten). De dvd’s zijn samen goed voor bijna 2,5 uur kijkplezier. Leuk voor uzelf, maar ook een leuk en origineel cadeau voor vrienden, buren, kennissen of familie, zeker als ze erover zitten te denken om hun woning aan te passen.

Zo bestelt u
Klik hier en u komt op de bestelpagina waar u ook een beknopte inhoudsopgave van de dvd’s aantreft.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy