Contact

Tijd voor koffie?

Loop je rond met vragen over hoe vergrijzing jouw organisatie raakt? Heb je een visie maar zoek je nog naar manieren om die te vertalen in concrete actie? Wil je een bewustwordingscampagne starten? Of gewoon eens kennismaken met een kop koffie om te kijken waar de kansen liggen?

Een afspraak maken

Dat kan via het onderstaand formulier contact. Als je liever belt, kun je contact op nemen met Maria, bereikbaar op 06 467 657 91. Als je op bezoek komt is het goed om de routebeschrijving die je hieronder vindt te volgen. Het kantoor van Lang zult u wonen bevindt zich namelijk aan een doodlopend fietspad!

Lang zult u wonen is gevestigd in het voorhuis van een Twentse boerderij uit oorspronkelijk 1929. In 2015 is de boerderij volledig verbouwd tot een levensloopbestendige en super duurzame woning met kantoorruimtes. Met deze dubbelfunctie werd het mogelijk deze boerderij te behouden op een manier die past in de huidige tijd.

Stel uw vraag

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Uw bericht

  Routebeschrijving

  De boerderij ligt aan een fietspad dat met de auto slechts van één kant kan worden ingereden. Rij met de auto door tot bijna in Glanerbrug en sla daar rechts de Heidevlinder op. Sla dan eerste weg rechts het fietspad op. Rijd helemaal door tot de tot de paaltjes. Sla vlak voor de paaltjes  links de oprijlaan op. Pas op: niet ieder navigatiesysteem stuurt je vanaf de goede kant het fietspad op!

  De boerderij ligt aan een fietspad en is met de fiets dus prima te bereiken! Vanaf station Enschede Centraal is het ongeveer 20 minuten fietsen. Bij het station zijn OV fietsen te huur.

  Reis naar Enschede Centraal station. Loop naar het naastgelegen busstation en neem daar buslijn 3 naar Glanerbrug. Stap uit bij halte Enschede, Esmarkelaan en daar loop vanaf daar 7 minuten (600 meter) naar de boerderij.

  Zoals op veel boerenerven in Twente woont ook aan de Ekersdijk een hond, twee zelfs. Evi en Molly lopen rond en kunnen je blaffend begroeten. Vooral Evi de bouvier heeft een indrukwekkend uiterlijk en stemgeluid. Ben je bang voor honden? Laat me dat dan van tevoren even weten.

  Contact gegevens

  Ekersdijk 235,
  7534 PX Enschede

  +31(0)6 – 467 657 91
  maria@langzultuwonen.nl

  Zakelijke gegevens

  Lang zult u wonen B.V.

  KvK nummer
  56629540

  BTW nummer
  NL 852225003.B01

  Bankrekeningnummer (IBAN)
  NL56 RABO 01752.94.925

  Leveringsvoorwaarden
  Bekijk onze leveringsvoorwaarden

  Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
  Privacy