De installateur die met een vracht informatie naar je toe komt

1024 768 admin

Morrenhof-Jansen is een allround installatiebedrijf met zo’n 150 medewerkers dat op bijzondere wijze werk maakt van de presentatie van zijn producten en diensten. Met een grote truck is de onderneming afgelopen maanden met de ‘Roadshow’ door Overijssel gereden, met stops in zo’n twaalf etappeplaatsen.

Rik Schuurman, commercieel medewerker bij Morrenhof-Jansen, over deze Roadshow: “We hebben vestigingen in Dalfsen, Enter, Gramsbergen en Vriezenveen. Met de truck trekken we door ons gehele werkgebied daaromheen. Voor de particulier zijn dit in hoofdzaak Salland en delen van West- en Noord-Overijssel, maar we hebben ook projecten gerealiseerd op bijvoorbeeld Terschelling en in Rotterdam. Op zaterdagen staan we in een stad of dorp op een centrale locatie en zetten we de wagen open voor geïnteresseerden. Het aantal bezoekers per week kan sterk uiteenlopen. Waar dat precies aan ligt, is niet altijd te verklaren. Door middel van de website, social media en de lokale kranten geven we ruchtbaarheid aan de Roadshow.

Omgebouwde trailer met een verleden
De oplegger is wat bezoekersaantallen betreft wel wat gewend. “Want,” vertelt Rik, “de trailer werd hiervoor ingezet voor borstkankeronderzoek. We hebben hem helemaal omgebouwd en compleet ingericht met presentatiewanden en voorbeeldproducten. Op het punt van duurzaamheid kunnen de bezoekers zich op de hoogte laten brengen van de nieuwste zuinige cv-mogelijkheden, maar er is ook informatie te krijgen over andere duurzame oplossingen als bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en palletkachels. Daarnaast leggen we de nadruk op zorg & comfort waarmee we in lijn liggen met de gedachte achter Lang zult u wonen. We tonen onder meer douchebeugels en douchestoelen en we geven informatie over huisautomatisering.”

Niet alleen de Roadshow
We krijgen veel positieve reacties van de bezoekers, in de vorm van directe opdrachten, of verzoeken om nog eens nader te komen praten. Dus over onze Roadshow zijn we zeker tevreden. Dat wil trouwens niet zeggen dat we per se naar de mensen toe hoeven te komen. Bezoekers zijn ook bij ons ‘aan huis’ welkom. We organiseren daarvoor zelfs speciale voorlichtingsdagen. En ook zijn we met een speciale presentatiewand aanwezig in de Ouderenwinkel in Hardenberg. Want er zijn meerdere wegen om mensen goed te informeren.”

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy