Geslaagde Comfort en Zorgdag Installatiebedrijf Tijhaar

150 150 admin

Geslaagde Comfort & Zorgdag
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren kijkt terug op een zeer geslaagde Comfort & Zorgdag. Ruim 120 mensen kwamen kijken en lieten zich informeren over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en comfort. Er waren 10-minutenlezingen over thema’s in de zorg en via een diapresentatie kregen mensen tips om het eigen huis comfortabeler en veiliger te maken.

Veel positieve reacties
‘We hebben veel positieve reacties gekregen’, geeft directeur Roy Tijhaar aan. ‘De tips hoe je je huis veiliger en comfortabeler kunt maken werken heel goed. Wat we veel hoorden van mensen was ‘Daar had ik nooit aan gedacht, maar dat lijkt me wel wat’. Zo gaan we komende periode flink aan de slag om tegels in de badkamer stroever te maken en om beugels te plaatsen in de douche. Waar ook veel interesse voor was zijn manieren om anderen te waarschuwen als je gevallen bent. Zo was de telefoon met de SOS-knop erg in trek net als het alarmsysteem dat je als ketting kan omdoen.’

Breed aanbod
Op de Comfort & Zorgdag waren ook de gemeente Dalfsen, de gemeente Ommen en zorgorganisatie Rosengaerde aanwezig. Hierdoor konden bezoekers meteen praktische informatie krijgen over de Wmo of over zorgmogelijkheden. Daarnaast was er de Lang zult u wonen-tentoonstelling en waren er andere bedrijven met thuistechnologie (domotica), zorgunits, duurzame installaties, aangepast sanitair en nog veel meer. Een breed en goed op elkaar afgestemd geheel.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy