“Ik kom graag bij u thuis”

400 300 admin

Denkt u erover om uw huis aan te passen of geschikt te maken voor de toekomst zodat u langer (zelfstandig) kunt blijven wonen? Maar wilt u eerst graag advies van een specialist? Dan is het een goed idee om Hans Engelbertink uit te nodigen. Hij is als bouwkundig adviseur verbonden aan Lang zult u wonen.

Of u nu in Staphorst, Zwolle, Tubbergen of Enschede woont, hij komt ook graag bij u langs. Met meer dan 35 jaar ervaring kan hij u precies vertellen wat wel en niet kan. Wilt u een traplift? Of kiest u ervoor om de slaapkamer naar beneden te verplaatsen? Hans denkt graag met u mee. “Als een slaapkamer naar beneden gaat, kan dit betekenen dat een uitbouw nodig is. Daar kan ik over adviseren, ook over hoe dat moet met de gemeentelijke bouwvoorschriften. Verder kan ik vaak wel een redelijke prijsindicatie geven.” 

HansEngelbertink uitsnede2

Natuurlijk bekijkt hij samen met u het totale plaatje. “Als ik er toch eenmaal ben, laat ik mijn ogen rondgaan. Dat begint al buiten: is het pad naar de voordeur wel goed egaal? Hoe zit het met de drempels in huis? Is de trap wel veilig? Er zijn nog steeds mensen die een trapleuning niet nodig vinden en daar op een dag spijt van krijgen. Sommige zaken hebben trouwens niets met de leeftijd van de bewoners te maken. Op een supergladde vloer kan iedereen een nare smak maken, ik bedoel maar.”

Wilt u in het kader van Lang zult u wonen een afspraak maken met Hans Engelbertink? U kunt hem mailen via hans@samenwerken.langzultuwonen.nl

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy