Initiatiefnemers

400 400 admin

Lang zult u wonen is een gezamenlijk initiatief van Maria Walters en Bertus Botter.

Maria Walters studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Haar inhoudelijke basis kreeg zij tijdens haar werk bij het NIZW (Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn), nu Vilans, in Utrecht. Ervaring bij een uitvoerende zorginstelling bouwde zij op bij Carint. In 2006 richtte zij Zinia op. Inmiddels geeft zij bij meerdere Twentse gemeenten vorm en inhoud aan de ontwikkeling van woonservicegebieden.

Bertus Botter begon na VWO, HEAO en vier werkgevers in 1992 zijn eigen bedrijf. Van 2005 t/m 2013 was hij mede-eigenaar van nieuwewind communicatie. Het uitdenken en concretiseren van communicatiestrategieën voor gemeenten en (non-)profit organisaties is zijn vak. Verder is Bertus docent communicatie bij Saxion en vice-voorzitter van DNL business eV, een vereniging die samenwerken over de Nederlands-Duitse grens bevordert.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy