Klusjesvrouw helpt ongemakken in huis weg

150 150 admin

Voor sommigen is het even wennen, een klusjesvrouw. Maar de klanten die kleine klusjes in huis hebben laten doen door haar willen niet meer anders. ‘Ik krijg vaak van klanten te horen dat ze het heel prettig vinden dat ik oog en tijd heb voor hen’, geeft Annelies Bos van Annelies klusbedrijf aan. ‘Ik heb altijd tijd voor een praatje en denk mee. Staat die wasmachine op een handige hoogte of kan hij beter op een andere plek staan? Dat soort praktisch advies.’

Kleine en grote klussen
Sinds 2013 zet Annelies haar twee rechterhanden graag in voor iedereen die zelf niet (meer) klust. Senioren, studenten, alleenstaande vrouwen, haar klanten zijn heel divers. ‘Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze het heerlijk vinden als die kleine klusjes die om wat voor een reden dan ook bleven liggen gedaan zijn.’ Lampen vervangen, lekkende kranen, gordijnen en schilderijen ophangen, Annelies draait haar hand er niet voor om. ‘Verven, verbouwen, installeren, noem maar op. Ik krijg zowel kleine klussen als grotere. Leuk!’

Comfortabel en veilig in eigen huis
De Lang zult u wonen-markt in Zwolle (eind oktober 2015) is Annelies goed bevallen. ‘Ook ik help mee om mensen zo lang mogelijk comfortabel en veilig in hun eigen huis te laten wonen. Mooi om te zien dat zoveel mensen daar meer informatie over willen. Zelf kwam ik veel bekenden tegen en heb ik aardig wat visitekaartjes uitgedeeld. Leuk om te horen als mensen zeggen ‘ik heb al over je gehoord’. Voor mij is het een mooie manier om aan de weg te timmeren.’

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy