Op herhaling: 1 oktober markt in Rijssen-Holten

746 438 admin

Wethouder Beens zei het al: ‘als het aan mij ligt gaan we op herhaling’. Op zaterdag 1 oktober van 11.00 – 15.00 uur is het zover. Opnieuw kunt u in het gemeentehuis terecht voor informatie en advies over het veilig en comfortabel wonen, ook als u een dagje ouder wordt. Nieuw is dat u zich ook kunt laten informeren over duurzaamheid en energiebesparing.

Wie komt u er tegen?
Op de markt kunt u de Lang zult u wonen-tentoonstelling bezoeken. Onze bouwkundig adviseur geeft uitleg en beantwoordt graag uw persoonlijke vragen. Ook is er iemand van de Woonweter aanwezig, die u alles kan vertellen over comfort, veiligheid duurzaamheid en langer thuis wonen (zie ook www.woonweter.nl). Ook treft u er de volgende organisaties en bedrijven:

Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers
RST Zorgverleners
Stegeman Bouw en Installatie
Woonzorgcentrum Maranatha
Zorgaccent Wijkverpleging
ViaVie Welzijn
Gsm Wonen & Slapen
Isolatiebedrijf Pluimers
Installatiebedrijf Ter Harmsel Rijssen
Oost Nederland Groep B.V. Rijssen – Schilderwerk
Aannemersbedrijf Paalman-Tempelman
Van Dam Groep – Partner in Technische installaties
Bestisol Isolatie – Specialist in Spouwmuurisolatie

Voor wie?
Deze markt is bedoeld voor inwoners van de gemeente die hun huis veiliger en comfortabeler willen (laten) maken om er nog lang met plezier in te kunnen blijven wonen.

Waar kunt u aan denken?
Een paar voorbeelden van mogelijke aanpassingen: een éénhendelmengkraan met gemakkelijke bediening in de keuken en een veilige thermostatische mengkraan in de badkamer. Een randloze inloopdouche met slipvaste tegels. Of, heel simpel, een mandje onder de brievenklep in de voordeur. Maar ook het verminderen van het energieverbruik en het aangenamer maken van de woning draagt bij aan plezierig wonen. Overal in, en ook om het huis, kan met betrekkelijk kleine aanpassingen het wonen vergemakkelijkt en verbeterd worden.

Meer tips en ideeën? Kom dan 1 oktober langs, u bent van harte welkom!

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy