Lang zult u wonen-markt in Hellendoorn krijgt een 7,9

322 240 admin

Op 23 november was de hal van het Huis van Cultuur in Nijverdal podium voor de Lang zult u wonen-markt. Hier presenteerden zich bouwbedrijven, elektrotechnische installateurs, interieuradviseurs, architecten, ergotherapeuten, notarissen, hulpmiddelenleveranciers en gemeente met hun aanbod om langer veilig en comfortabel in eigen huis te kunnen wonen. Ook de Lang zult u wonen-tentoonstelling was voor deze gelegenheid in Nijverdal neergestreken.

De markt is een geslaagd initiatief, te oordelen naar de positieve geluiden van ondernemerszijde (“Interessante contacten aan overgehouden” – “Veel aanloop gehad”). Dat ook de bezoekers tevreden waren over het gebodene bleek uit een bliksemenquête. Volgens het overgrote deel van de ondervraagden voldeed de markt aan de verwachtingen. Bijna de helft van hen overweegt bouwkundige of technologische aanpassingen in hun huis. Genoemd worden in dit verband het aanbrengen van een lift, een sta-op toilet en zelfs een aanbouwunit.

Gevraagd naar het waarderingscijfer voor de Lang zult u wonen-markt rolde er als gemiddelde een 7,9 uit. Niet vreemd dat Johan Coes, wethouder van Hellendoorn, al hardop nadacht over een herhaling volgend jaar.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy