Lang zult u wonen met Thuiscomfort op Zorgbeurs Twente!

1024 796 admin

Op 30 april en 1 + 2 mei bent u in Go Planet te Enschede welkom op de 1e Zorgbeurs Twente. Een evenement met gratis toegang voor iedereen met interesse in gezondheid, zorg en vergoedingen van medische zorg en hulpmiddelen. Nagenoeg alle professionals in Twente – van bedrijven, instellingen en organisaties – zijn aanwezig en zorgen daarmee voor een groot en gevarieerd aanbod.

Er zijn lezingen over bijvoorbeeld voeding en bezoekers krijgen van de vele deskundigen informatie en demonstraties op het gebied van onder andere sport en welness, ouderenzorg, zorg en financiën, gehandicaptenzorg, wonen en leven en zwangerschap (9-maandenplein).

Bezoek Lang zult u wonen en Thuiscomfort-partners
Natuurlijk is ook Lang zult u wonen met de gemeente Enschede van de partij. Niet toevallig staat onze stand naast zevental bedrijven die partner zijn in Thuiscomfort, een initiatief van Technische Unie. De Thuiscomfort-bedrijven leveren producten en diensten die eraan meehelpen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Op Zorgbeurs Twente bent u welkom bij de volgende Thuiscomfort-partners:
– ABB (domotica),
– Etac (sanitair voor mindervaliden),
– Geberit (sanitair),
– Grundfos (verwarmingspompen),
– Legrand (domotica),
– Magnum (verwarming),
– Sphinx (sanitair).

Op de website van Thuiscomfort vindt u nog veel meer producten en inspiratie om uw huis veilig en comfortabel te maken!

De Zorgbeurs Twente is donderdag 30 april en vrijdag 1 mei geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 2 mei kunt u van 10.00 tot 17.00 uur terecht in Go Planet Enschede (bij de Grolsch Veste).

Gratis entree!

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy