Lelystad informeert inwoners over Blijverslening

150 150 admin

De gemeente Lelystad trekt de komende twee jaar 2 miljoen euro uit voor de Blijverslening. Op deze manier hebben woningbezitters van Lelystad een extra mogelijkheid om de aanpassingen en verbetering van de woning te financieren. De Blijverslening komt namelijk niet in plaats van de Wmo. Ook kan het voor ouderen een uitkomst bieden als lenen bij de commerciële bank niet meer lukt.

Om inwoners te informeren over de Blijverslening organiseerde de gemeente twee informatiebijeenkomsten. Eén voor professionals, zoals de medewerkers van de wijkteams en één voor de inwoners van Lelystad zelf. Ongeveer 30 Lelystedelingen lieten zich voorlichten door wethouders Fackeldey en Sparreboom, Mia Budding van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, Maria Walters van Lang zult u wonen en Henk ter Burg van Thuiscomfort.

Ook Omroep Flevoland was van de partij om de verslag te doen. Klik hieronder op de foto om de TV-opname te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy