Met techniek meer comfort en veiligheid in huis

1024 683 admin

‘Met één druk op de knop al het licht in huis uit doen als u in bed stapt? De gordijnen of een raampje met afstandsbediening openen en sluiten? Wilt u energie besparen? Of uw huis (beter) beveiligen? Dat kan een installateur voor u doen’, vertelt Jan Meuleman.

Jan is werkzaam bij Installatie Techniek Masseling (ITM) uit Hengelo en is nauw betrokken bij Lang zult u wonen. ‘Ik wil mensen graag kennis laten maken met meer comfort en veiligheid in hun huis.’ Daarom ook draagt hij met techniek bij aan de tentoonstelling Lang zult u wonen, die in bijna alle Overijsselse gemeenten te zien is. ‘Met techniek kan veel, meer dan mensen vaak weten’, zegt Jan. Samen met huiseigenaren, familie of mantelzorger zorgen voor slimme oplossingen, dat is zijn uitdaging.

Onder de naam Smartdôme brengt Installatie Techniek Masseling huisautomatisering onder de aandacht die comfortabel, veilig en langer thuis wonen mogelijk maakt. Vaak gaat dat draadloos, zonder hak- en breekwerk bij de aanleg.

Wilt u weten wat ’thuistechniek’ voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Jan Meuleman.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy