Veilig en comfortabel wonen? Mij een zorg!

150 150 admin

Mij een zorg! Dat is de titel van een nieuw televisieprogramma van RTL-4 dat in september van start gaat. Mij een zorg! laat allerlei ontwikkelingen zien rond zorg en welzijn van oudere, maar ook jongere mensen.

Ook besteedt het programma aandacht aan het veilig en comfortabel ouder worden, thuis in de eigen woning. Reden voor ons om te vertellen over onze bewustwordingscampagne en onze rondreizende tentoonstelling te laten zien aan Nederland!

De opname vindt plaats op 3 augustus in Enschede. We hebben inmiddels een aantal mensen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Lijkt het u ook leuk om dit mee te maken? Meld u dan aan voor 27 juli a.s, door een berichtje te sturen aan: maria@langzultuwonen.nl Dan laten wij u weten of er nog plek is en ontvangt u aanvullende informatie.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk dan op zondag 25 september, tussen 14.00-14.30 uur of zaterdag 1 oktober tussen 15.00-15.30 uur naar RTL4.

 

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy