Podcast ‘Samen op weg naar een gezonde leefomgeving’ | Langer zelfstandig thuis

1024 683 mariawalters

In deze podcast gaat Maria Walters in gesprek met Annelot van Rooy van provincie Overijssel. Zij praten over het vraagstuk van vergrijzing en hoe de maatschappij en individuele burgers zich daarop kunnen voorbereiden. Maria vertelt waarom zij in 2012 startte met de bewustwordingscampagne Lang zult u wonen en constateert dat ‘bewustwording’ nog steeds nodig is.

Deze podcast maakt deel uit van de reeks ‘Samen op weg naar een gezonde leefomgeving’! Annelot houdt zich in haar werk bezig met gezondheid in de fysieke leefomgeving en zoekt in haar gesprekken antwoorden op: welke ambities heeft de GGD voor de gezonde leefomgeving? Wat doet natuur voor onze gezondheid? Wat hebben we aan een provinciaal sportakkoord? We discussiëren over stikstof, maar wat doet dat met onze eigen gezondheid? De hele reeks luister je hier.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy