Saxion studenten zoeken inwoners van Schelfhorst

1024 683 mariawalters

Wij zijn studenten van Saxion Hogeschool en volgen verschillende opleidingen. De opleidingen die wij volgen zijn: Commerciële Economie, Tourism management, Gezondheid & Technologie en Verpleegkunde. Wij doen onderzoek naar hoe het Schelfhorstpark kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor bewoners van de wijk Schelfhorst. Bent u een bewoner van de wijk Schelfhorst? Lees dan snel verder.

Onderzoek in het Schelfhorstpark

Op dit moment worden er al verschillende festivals georganiseerd in het park. Verder wordt er jeu de boules gespeeld en is het park de startlocatie voor de Roparun. Maar en zijn nog veel meer mogelijkheden voor dit park. Wij willen graag weten welke activiteiten er nog missen in het park en wat de bewoners van de Schelfhorst nog graag willen zien in het Schelfhorstpark.

Onderzoek met wijkbewoners

Wij willen ons onderzoek graag samen met bewoners van de wijk Schelfhorst doen, omdat het park uiteindelijk voor hen bedoeld is. Wij willen graag dat u uiteindelijk blij bent met het resultaat en dat u er daadwerkelijk iets aan heeft. Dit kan alleen bereikt worden door samen te werken met  bewoners van de wijk zelf. Wij willen daarom graag een aantal vragen stellen aan de wijkbewoners en in gesprek gaan, zodat wij weten welke behoeften er zijn voor het Schelfhorstpark en waar wij rekening mee kunnen houden tijdens ons onderzoek.

Wij komen graag met u in contact!

Mocht u graag deel willen nemen aan ons onderzoek of zelfs al ideeën hebben voor wat het Schelfhorstpark kan gebruiken, dan kunt u ons mailen met uw naam en leeftijd. Bellen kan ook.

Mail: 477382@student.saxion.nl
Telefoon: 053-489 5293

Wij hopen op een grote interesse voor het verbeteren van het park en nemen zo snel mogelijk contact op met de mensen die zich gemeld hebben om mee te doen aan ons onderzoek. Wij zijn in ieder geval al enthousiast!

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy