Scootmobiel of … driewielfiets voor senioren?

1000 750 admin

Wie fietsen te moeilijk of te gevaarlijk vindt, kan kiezen voor de voordelen van een scootmobiel. Maar dat betekent wel dat u de benen niet meer rond rond laat gaan, niet meer gezond beweegt. Denk daarom eens aan een driewielfiets voor senioren waar u gemakkelijk op- en afstapt. Hiermee komt u net zo ver als met een fiets met twee wielen, terwijl u niet bang hoeft te zijn dat u valt. Bovendien blijft u lekker gezond bewegen.

Het rijden op een driewielfiets vraagt enige oefening. Daarvoor worden onder meer speciale middagen georganiseerd, op verschillende plaatsen in Nederland. Daar kunnen geïnteresseerden ook vrijblijvend verschillende driewielfietsen ‘uitproberen’.

Meer weten?
Jannie Bunk-van Buuren (telefoon 0341-785101 of 06-49692107) geeft graag meer informatie over de driewielfiets voor senioren. Of kijk op www.blijfveiligmobiel.nl (waar u ook de folder ‘Een driewielfiets, iets voor u?’ kunt downloaden) of op de website van de Fietsersbond.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy