Seniorenbeurs Enschede belooft weer gezellig druk te worden

150 150 admin

In de Enschedese Diekmanhal zal het op donderdag 23 april tussen 10.00 en 16.00 uur een drukte van belang zijn. Bert de Haas van Alifa Welzijn Ouderen: ”Als organisatoren van de Seniorenbeurs 2015 gaan we ervan uit dat zo’n 4.000 bezoekers een kijkje komen nemen.”

”Die hoge opkomst heeft zeker te maken met het karakter van de beurs. De gezellige, gemoedelijke sfeer zorgt voor ’klantenbinding’, velen komen elke keer weer. Dat betekent tegenwoordig om het jaar, want de Seniorenbeurs is nu al bijna traditioneel tweejaarlijks. Ruim 60 organisaties, instellingen en bedrijven geven er informatie en demonstraties op het gebied van wonen, zorg, gezondheid en bijvoorbeeld verkeersveiligheid. Ook de Lang zult u wonen-tentoonstelling ontbreekt niet. Op het podium vinden doorlopend optredens plaats, en de koffiecorner, de huiskamer en keukentafel zullen eveneens een grote aantrekkingskracht hebben. Bepalend voor het succes van de Seniorenbeurs is ongetwijfeld ook de belangrijke inbreng van vrijwilligers.”

Al zo’n kwart eeuw
Bert de Haas: ”De eerste seniorenbeurs, die toen nog niet zo heette, vond in Enschede zo’n 25 jaar geleden plaats. In Zaal Avion aan de Deurningerstraat konden de bezoekers zich destijds onder andere vergapen aan een door de Enschedese GGD gepresenteerde ambulanceauto. Tijden veranderen, maar blijkbaar waren toen zowel bezoekers als standhouders ook al tevreden, want anders had het evenement niet kunnen uitgroeien tot wat het nu is. En wat ook is gebleven: de toegang is gratis.”

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy