Theo Rietkerk blikt vooruit: waar zou ik wonen als ik ouder word?

588 393 admin

Lang zult u wonen! Deze slogan hoor ik regelmatig voorbij komen. Dat komt vooral omdat het de naam is van een campagne die in vrijwel alle Overijsselse gemeenten loopt. Lang zult u wonen stimuleert 55+ ers om hun woning op tijd aan te passen aan het ouder worden. Het levensloopbestendig maken van een woning is een ‘hot item’.

Natuurlijk denk ook ik wel eens na over de toekomst; waar zou ik wonen als ik ouder word? Kan ik blijven wonen waar ik woon, of zal ik moeten verhuizen? Als je gelukkig bent op de plek waar je woont, wil je daar natuurlijk het liefst zo lang mogelijk blijven. Dat kan vaak gerealiseerd worden met grote of kleine verbouwingen, of met specifieke aanpassingen of hulpmiddelen. Een groot deel van deze oplossingen is te vinden bij lokale MKB bedrijven. Deelname van deze ondernemers aan ‘lang zult u wonen’ is belangrijk voor het succes van de campagne én biedt kans op extra omzet.

Hoe? Lees verder op de site van Bouwend Nederland.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy