Welkom in de Slimste Woning van Nederland!

300 199 admin

Hoe kunt u met behulp van de nieuwste technieken nog comfortabeler, veiliger en plezieriger wonen? Kom naar De Slimste Woning van Nederland en u bent in één keer helemaal bij.
De Slimste Woning van Nederland is een initiatief van Stichting Smart Homes. De demonstratiewoning, voorzien van de nieuwste technieken, is op wisselende locaties in Nederland te bezichtigen. Momenteel staat dit huis van de toekomst in Eindhoven, waar u van harte welkom bent.

De nieuwste technieken in huis
In De Slimste Woning van Nederland maakt u kennis met de laatste stand van domotica, de technieken waarmee u thuis nog comfortabeler en veiliger kunt wonen, werken en leren. ‘Draadloos’ en ‘automatisering’ zijn hier sleutelwoorden. U ervaart hoe gemakkelijk u uw woonomgeving op uw wensen kunt afstemmen. U ziet hoe u de thermostaat en bijvoorbeeld de oven vanuit de auto onderweg kunt regelen, zodat bij thuiskomst de woning lekker op temperatuur is en het gerecht meteen op tafel kan.

Duurzaam en flexibel
Bij de Slimste Woning van Nederland gaat het niet alleen om domotica. Zo is het huis opgebouwd uit units, waardoor met industriële systemen snel en flexibel gebouwd kan worden. Uitbreiden of inkrimpen kan probleemloos, evenals verplaatsing naar een andere locatie.
Aan duurzaamheid is ook de nodige aandacht besteed, onder andere door keuze van materialen. Daar komt bij dat domotica bijdraagt aan verlaging van het energieverbruik.

Laagdrempelig voor iedereen
De Slimste Woning is gebouwd op basis van Woonkeur. Dit houdt in dat de woning toegankelijk en bewoonbaar is voor iedereen. Het WoonKeur-merk staat voor nieuwbouwwoningen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van gebruikskwaliteit, inbraakbeveiliging, sociale veiligheid, valveiligheid, toegankelijkheid en flexibiliteit.

Kom kijken!
Wilt u het fijne weten van de Slimste Woning van Nederland? Kies dan voor een rondleiding door Smart Homes. Zo’n rondleiding duurt anderhalf uur inclusief ontvangst met koffie en thee en korte introductie. De kosten bedragen 15 euro per persoon. De bezoeken vinden meestal plaats op woensdag, maar neem vrijblijvend contact op om te bekijken welke dag het beste bij u past.
Hier krijgt u een voorproefje van uw bezoek aan De Slimste Woning van Nederland.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy