Bezoek de Lang zult u wonen workshop in Drenthe!

1024 683 mariawalters

Er moeten in Nederland meer en andere woningen komen. Ook in Drenthe. Over de aanpak en benodigde samenwerking organiseert Provincie Drenthe op 16 juni a.s. het congres ‘Samen werken aan de woonimpuls voor Drenthe’. Tijdens dit congres geeft Lang zult u wonen een workshop.

Provincie Drenthe heeft als gastvrouw een gevarieerd programma samengesteld. Er zijn inleidingen van gedeputeerde Hans Kuipers, Reimar von Meding van KAW architecten en het Ministerie van BZK. En maar liefst 9 verschillende workshops en een paneldiscussie! Het congres is bedoeld voor organisaties met wie provincie Drenthe invulling kan geven aan de Drentse aanpak.

Drentse aanpak

Vergrijzing en duurzaamheidsopgave hebben grote gevolgen voor de woningmarkt. Daarbij gaat het rijk meer regie voeren op de woningmarkt, mede door prestatieafspraken met de provincies. Tijdens het congres wordt met partners antwoord gezocht op de vraag : “Hoe gaan we als Drenthe samenwerken op het gebied van toekomstbestendig wonen nu de aanpak van het rijk verandert?”

Workshop Lang zult u wonen in Drenthe

Ook Lang zult u wonen geeft een workshop. We geven achtergrondinformatie over zelfstandig thuis (blijven) wonen en de bewustwordingscampagne Lang zult u wonen in Drenthe. De workshop is interactief. We onderzoeken graag met de aanwezigen hoe we kunnen samenwerken aan bewustwording: de eerste stap die inwoners maken om tot ‘levensloopbestendige’ keuzes te komen en zich voor te bereiden op hun woontoekomst .

Maryke Mondria en Maria Walters hopen u te zien in Assen!

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy