Ruim 100 huurders stellen vragen in Dronten

150 150 admin

Ruim 100 huurders bezochten dinsdag 29 november de bewonersavond van woningcorporatie OFW in Dronten. Ook Lang zult u wonen en de gemeente Dronten waren van de partij.

Huurders konden bij OFW terecht voor allerlei vragen, een gesprek met directeur-bestuurder Truus Sweringa, een kijkje op het nieuwe huurdersportaal, de komende projecten en verschillende demonstraties. Al met al een zeer gevarieerde en geslaagde avond.

Lang zult u wonen…
De Gemeente Dronten was aanwezig met Hans Engelbertink, de bouwkundig adviseur van ‘Lang zult u wonen’ om huurders adviezen te geven over langer zelfstandig wonen en daarmee ook het woongenot en de veiligheid te verhogen. De gemeente Dronten wil namelijk inwoners stimuleren zelf hun woning op tijd veiliger en comfortabeler te maken voor de toekomst.

 

 

 

 

 

Ook duurzaam…
Ook aan duurzaamheid en besparen op woonlasten blijft OFW aandacht besteden, zoals het plaatsen van zonnepanelen. De firma Nooter gaf tijdens de avond een demonstratie over de werking van zonnepanelen. Veel huurders hebben hun interesse hiervoor kenbaar gemaakt. OFW is erg blij met deze belangstelling. Ook waren ook de firma’s Klaaysen, Dutherma en Feenstra van de partij voor onder andere demonstraties over asbestsanering en spouwisolatie.

 

 

 

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy