Geslaagde startbijeenkomst ‘Lang zult u wonen, ook met dementie’

1024 763 admin

Gedeputeerde Monique van Haaf heeft op donderdag 12 november 2015  het officiële startsein gegeven voor de campagne ‘Lang zult u wonen, ook met dementie’. Zij deed dit door een tas vol tips en adviezen te overhandigen aan twee echtparen, waarvan één van de partners dementie heeft.

De tips en adviezen zijn bedoeld om het thuis wonen met dementie te vergemakkelijken.

U vindt de dementie-tips op deze website (rechtsboven in de menubalk). De speciale dementie-folders zijn af te halen bij de deelnemende gemeenten in Overijssel. U kunt ze ook digitaal inzien: Tips voor veilig en comfortabel wonen met dementie en Woont u al veilig en vertrouwd met dementie (thuisscanboekje)

Een filmimpressie van de startbijeenkomst van de campagne ‘Lang zult u wonen, ook met dementie’ op 12 november 2015.  Standup musician Bart Kiers (www.bartolomeus.nl) geeft zingend in dit filmpje zijn beschouwing.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy