Expeditie Begonia

KBO-PCOB en Lang zult u wonen op Expeditie Begonia

600 400 admin

Lang zult u wonen is op 10 oktober samen met KBO-PCOB Nederland aanwezig op Expeditie Begonia. Expeditie Begonia is het landelijke congres over woonvariaties van Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Minister Hugo de Jonge (VWS) is aanwezig en zal spreken over de vraag: langer of weer thuis wonen: wat is ieders rol? De vierde editie van expeditie Begonia is interessant voor een brede doelgroep: bestuurders, managers en projectleiders van woningcorporaties en zorgorganisaties, gemeenten, welzijnsorganisaties, patiënten- en consumentenorganisaties, actieve burgers, makelaars, ondernemers, banken en fondsen.

Lang zult u wonen en KBO-PCOB Nederland

KBO-PCOB Nederland en Lang zult u wonen presenteren zich gezamenlijk op Expeditie Begonia. KBO-PCOB is de grootste seniorenorganisatie van Nederland en maakt zich sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en omzien naar elkaar. Veel ouderen wonen het liefst thuis. Het is van belang om tijdig na te denken hoe dat het beste kan. Is mijn huis wel geschikt om lang zelfstandig te wonen? Waar doe ik verstandig aan? Moet ik aanpassingen in mijn huis aanbrengen of moet ik misschien wel verhuizen? Samen met Lang zult u wonen wil KBO-PCOB zich inzetten om om mensen op tijd na te laten denken over deze vragen. Daarvoor hebben mensen onafhankelijke informatie en advies nodig.

Samenwerken: bewustwording en advies

KBO-PCOB en Lang zult u wonen werken samen aan bewustwording, informatie en advies. We vragen daarvoor aandacht in dag- en weekbladen, op social media en lokaal op themabijeenkomsten. Door middel van ‘wooncoaches’ kunnen mensen thuis persoonlijk advies krijgen.

Meer informatie vindt u op de site van Expeditie Begonia.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy