Kom ook naar Nijverdal!

1024 765 admin

Op 12 november bent u van 12.00 tot 15.00 uur hartelijk welkom op de Lang-zult-u wonen markt in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in het centrum van Nijverdal. Bij tal van kramen vindt u informatie over en voorbeelden van producten, diensten en technieken die uw huis toekomstbestendig en comfortabel maken.

Thuis oud worden
Ouder worden in de eigen woning. Voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend.Toch is het goed om zo nu en dan eens na te denken hoe dat veilig en comfortabel kan. Wellicht zijn kleine of grotere aanpassingen en hulpmiddelen wel heel handig? Daarom organiseert de gemeente Hellendoorn in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal deze informatieve markt.

Ondernemers en organisaties uit de gemeente Hellendoorn staan u graag te woord. Wie u er kunt treffen:
Duurzaam Thuis Twente, Bouwbedrijf Ruiter, Akro Nijverdal, Stylinde Interieur, Medipoint Thuiszorgwinkel, Stichting De Welle, Van Dijk installatie, Stichting Vrijwillige Thuiszorg, Jacobs Slapen, Timmerman Bouw, Vulkon, Energieloket Hellendoorn, Alzheimerstichting Gemeente Hellendoorn en Eten met Gemak.

Ook de bouwkundige van Lang zult u wonen leidt u graag rond in de speciale tentoonstelling en beantwoordt uw vragen. Wij zien u graag komen!

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy