Themabijeenkomst ‘omgaan met dementie’ Enschede

400 196 admin

Bij mensen met dementie verandert er veel in de hersenen, dit heeft gevolgen voor het gedrag. De betrokkene zelf merkt vaak dat er verandering plaats vindt en probeert voortdurend in evenwicht te blijven. Als blijkt dat iets niet meer lukt, kan dat zorgen voor gevoelens van angst, woede en/of depressiviteit. Maar hoe gaat u daar als mantelzorger mee om?

In februari is het derde ontmoetingscentrum in Enschede geopend:  Ontmoetingscentrum Twekkelerveld. Op donderdag 12 mei vindt er de eerste themabijeenkomst plaats. Resi van Hooren, gz-psycholoog in Bruggerbosch geeft deze avond informatie en tips over hoe u om kunt gaan met dementie. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De presentatie is een herhaling van de presentaties die Resi van Hooren al eerder gegeven heeft in Bruggerbosch en in Ontmoetingscentrum Glanerbrug en ’t Ribbelt.
U bent van harte welkom. Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst en kan door een e-mail te sturen naar: octwekkelerveld@bruggerbosch.nl

Het Ontmoetingscentum Twekkelerveld bevindt zich in de Opstandingskerk, Zonstraat 9 te 7521 HD Enschede. Het Ontmoetingscentrum Twekkelerveld is een initiatief van Bruggerbosch en Power Twekkelerveld.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy