Vakwerk van de Vakjury

1024 768 admin

‘Het was geen gemakkelijke taak voor de jury …’ heet het vaak. Voor de vakjury van de wedstrijd om het beste Lang zult u wonen-idee was het aanwijzen van de winnaar zeker geen abc-tje. Het stuk voor stuk doornemen van de 16 ideeën van de eerste selectie vergde al de nodige tijd. Relatief snel konden vervolgens zo’n tien inzendingen met unanieme instemming worden afgevoerd.

Maar toen begon de echt lastige fase voor de juryleden (op de foto van links naar rechts:) Tino Lodeweges (Hodes Bouwsystemen), Sonja Kluin (Ergotherapie Salland; juryvoorzitter), Jeff van den Biggelaar (Livio), Raymond Peelen (Kone Getup Liften) en Yvon Versteeg (Hoogstraten Groep). Jurylid Pieter van Dijk (Kersten Revalidatietechniek) kon hierbij helaas niet live aanwezig zijn.

De weg naar de winst
De overgebleven kansrijke ideeën werd extra kritisch de maat genomen. Is het echt vernieuwend? Zit de doelgroep er wel op te wachten? Kan het technisch uitgevoerd worden? Na levendige discussie bleven uiteindelijk twee ideeën over. Uit de hoofdelijke stemming kwam vervolgens Ruben van der Sleen (‘Sensign’) met zijn PlentyLED-idee als winnaar uit de bus. De flexibiliteit van het systeem en de veelheid aan gebruiksmogelijkheden werden met name geroemd.

Lang zult u wonen dankt wedstrijdsponsors
Zonder de volgende bedrijven en instellingen was de wedstrijd om het beste Lang zult u wonen-idee in deze vorm niet mogelijk geweest:

Hoogstraten Groep lid van UNETO-VNI
Ergotherapie Salland
Hodes Bouwsystemen
Kersten Revalidatietechniek
Kone Get Up Liften
Livio

Onze dank voor hun inbreng en bijdragen gaat uit naar al deze bedrijven en instellingen.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy