Cursus ‘omgaan met dementie’ Enschede

1000 667 admin

Uw partner heeft dementie en wil graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Vaak is dat mogelijk dankzij de zorg en begeleiding die u als mantelzorger geeft. De ervaring leert echter dat de partner ook behoefte aan ondersteuning heeft.

In de cursus ‘omgaan met dementie’ krijgt u tips, informatie en adviezen over hoe om te gaan met dementie. Onderwerpen als contact maken en aansluiten bij de belevingswereld komen aan bod. Verder staan we ook stil bij hoe u omgaat met emoties, van uw partner of familielid maar ook met uw eigen emoties. In deze cursus maakt u zich vaardigheden in het omgaan met dementie eigen. Na afloop van de cursus heeft u meer inzicht in uw eigen handelen en kunt u dit aanpassen waardoor u het vaak beter vol kunt houden.

De cursus wordt gegeven door een maatschappelijk werkende en een gezondheidszorgpsycholoog van Bruggerbosch. De kosten voor deelname bedragen € 60,00 inclusief koffie/thee en een informatiemap.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur op donderdagmiddag van 13:30 – 15:00 uur op de volgende data: 31 maart, 7 april, 14 april, 21 april, 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en getekend terug te sturen naar Bruggerbosch. U ontvangt een bevestiging wanneer uw aanmelding is ontvangen.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy