Tot € 1.000 bijdrage voor verbetering van uw woning in gemeente Hof van Twente

692 692 admin

Huiseigenaren van 65 jaar en ouder in de gemeente Hof van Twente kunnen nog steeds gebruikmaken van de stimuleringsregeling Lang zult u wonen. Sterker nog, de regeling geldt nu ook voor de plaatsing van een traplift, het verplaatsen van een slaapkamer en het veranderen van de draairichting van een deur. Per woning is maximaal € 1.000 beschikbaar. De regeling geldt tot 1 juli 2015, maar: op is op.

U kunt door middel van dit formulier een vergoeding aanvragen voor technische aanpassingen aan uw huis. Dat kunnen bijvoorbeeld aanpassingen in de keuken of badkamer zijn. Denkt u maar eens aan anti-slipvloeren, verwijdering van drempels of installatie van elektrische raam- en deuropeners. En nu komen daar dus ook plaatsing van een traplift, verplaatsing van een slaapkamer en veranderen van de draairichting van deuren bij. Veel meer voorbeelden van aanpassingen vindt u op de ‘Lang zult u wonen voorzieningenlijst’.

U kunt het aanvraagformulier ook even komen halen
Het aanvraagformulier kunt u ook ophalen bij het Meldpunt Hof van Twente, Rozenstraat 2 in Goor of bij de balie van het gemeentehuis. Aanvraagformulieren worden op datum van binnenkomst behandeld. Voor de stimuleringsregeling is maximaal € 150.000,– beschikbaar. Dus wacht niet te lang …

En hoe gaat het dan verder?
Na uw aanvraag komt een woonadviseur bij u langs om de mogelijkheden en de aanvraag met u door te nemen. Bij het aanbrengen van de woningaanpassingen kunnen lokale ondernemers een rol spelen en zo kan de stimuleringsregeling ‘Lang zult u wonen’ bijdragen aan de lokale werkgelegenheid. Verschillende ondernemers hebben zich inmiddels aangesloten bij de Lang zult u wonen-regeling.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy