NVM-magazine interviewt Ineke Bakker

225 224 admin

Ineke Bakker vertelt in het novemberspecial van NVM-makelaars: “Provincie en gemeenten in Overijssel zijn enige tijd terug de bewustwordingscampagne. ‘Lang zult u wonen’ begonnen. Dat doen we samen met gemeenten, installateurs en aannemers”, zegt Bakker. “We vinden dat mensen niet vroeg genoeg kunnen gaan nadenken over hun woonsituatie op latere leeftijd. Wat kunnen zij allemaal doen om hun woning aan te passen aan de wensen die er dan zijn? En wat kunnen ouderen van nu doen om hun woning te verbeteren? Welke voorzieningen zijn er aan te brengen? Waar moet je aan denken als je een woning gaat verbouwen?”

Ze vertelt dat er in Overijssel regelmatig woonbeurzen en informatiebijeenkomsten worden gehouden over het thema ‘ouderen en wonen’. “We presenteren ons, hebben een website en besteden aan dit onderwerp aandacht bij de regionale omroep. Met name voor leveranciers is het belangrijk dat zij ouderen op de hoogte brengen van de mogelijkheden van woningverbetering.”

Het gehele magazine kunt u hier lezen. Op pagina 8 vindt u interview van Ineke Bakker.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy